Настич отпада за лагера на ЦСКА, Котев скоро в игра
Настич отпада за лагера на ЦСКА, Котев скоро в игра / Sofia Photo Agency

Сръбският бранител на ЦСКА Ненад Настич няма да се присъединява в лагера на „червените” в Остербек. Бранителят не можа да се възстанови до вчера и по този начин се обезсмисля идването му за последните дни на престоя на отбора в Холандия.

Настич ще продължи да се лекува в София, но липсата му от основните контроли със сигурност ще го извати временно от битката за титулярното място в тима. Сърбинът дойде в ЦСКА по време на зимната подготовка и веднага с началото на сезона получи контузия, която го изкара от игра.

За сметка на това в щаба на „армейците” очакват друг бранител – Кирил Котев да се възстанови по-бързо от предвиденото. Нищо чудно Котев дори да вземе участие в последната проверка в Холандия, ден преди завръщането на ЦСКА, в събота срещу Валвийк.

При липсата на трима контузени защитници в момента Настич, Котев и Вуядинович Димитър Пенев залага на чисто нова отбрана в лицето на Олегов, Иванов, Машадо и Виданов, както и холандеца Ланзаат. Неговото бъдеще в отбора обаче все още не е ясно.