Наско Караиванов: Мачът с Левски не е по-специален
Наско Караиванов: Мачът с Левски не е по-специален / minyor-pk.com

Един от шефовете на Миньор Перник Атанас Караиванов смята, че мачът срещу Левски не е нещо по-специално от другите срещи на „жълто-черните”.

Новакът в А група очаква комисия от БФС в четвъртък, която да каже може ли двубоят със „сините” да се играе на стадиона в Перник.

„Ние сме направили всичко около административната сграда. Такъв ангажимент сме поели. Другото е работа на общината в Перник. Ако мача се играе в Перник на стадиона, ще има два пъти по-малко запалянковци. На трибуните има 2000 хиляди седалки, които са сложени преди две години. Има и един сектор за около хиляда души. Теренът е на задоволително равнище, така смятат футболните хора в клуба”, отбеляза бившият спортен коментатор и пресаташе на БФС.

„Знаем какво значи този мач за хората в Перник. Искам да кажа на всички хора в града, че Миньор ще подходи сериозно за двубоя. Ще бъде така, както го направихме във всички мачове до сега. За нас обаче мачът с Левски не е с нищо по-различен от останалите срещи. Излизаме, играем за победа. Ще се опитаме да покажем всичко, което можем на базата на възможностите ни”, декларира генералният секретар на перничани.

Караиванов допълни, че клубът ще инвестира в зимната си селекция. Съставът на Митко Алексиев ще бъде подсилен с две или три нови попълнения.