Мъри: Имам само една въпросителна около състава
Мъри: Имам само една въпросителна около състава / netinfo
„Мисля, че сме готови за първия ни мач с Апоел Кирят Шмона”, заяви за Гонг наставникът на Литекс Станимир Стоилов преди утрешната среща с израелците. Първият двубой от втория квалификационен кръг в турнира за Купата на УЕФА е на Градския стадион в Ловеч от 20 часа.

„Забелязвам една сериозност и отговорност в играчите, надявам се утре да го покажат и в мача. Победата над Славия трябва да стимулира играчите да продължат да работят по най-добрия начин. Естествено не трябва да се изпада в някаква еуфория и да си мислим, че без да дадем максимума от себе си, ще спечелим този мач”, добави специалистът.

„Имаме необходимата информация за противника. Но пак казвам, че ние се занимаваме основно с нашата игра, с изчистването и налагането на нашия стил, а не с това което става в съперника. Не е коректно аз да коментирам какво представлява Апоел Кирят Шмона. Но трябва да вдигнем доста нивото си от мача със Славия, ако искаме да победим утре”, добави бившият наставник на Левски и националния отбор.

„Наясно съм със състава, като се колебая само за един пост. Ако играем по начина, който всички искаме, ако имаме една правилна стратегия за налагане на стила, ако даваме всичко от себе си в работата мисля, че скоро Литекс ще има едни нормални европейски успехи. Нищо, че повечето от момчетата са млади и тепърва ще трупат европейски опит”, завърши Стоилов.