Моуриньо: Играчите на Челси все още са моите момчета
Моуриньо: Играчите на Челси все още са моите момчета / netinfo
Въпреки че в момента не е треньор на нито един отбор, Жозе Моуриньо продължава редовно да се изявява в медиите и да споделя мнението си за случващото се във футболните среди.

Бившият наставник на Челси даде и своята оценка за сезона на “сините”, които не успяха да спечелят нито един трофей през годината. Той определени работата на Аврам Грант като провал, но за сметка на това изрази съпричастие и подкрепа към играчите.

“Отборът игра добре на финала в Шампионската лига и загуби, като миналата година – поражението от Ливърпул на полуфинала. Това е футболът. Винаги см казвал, че детайлите решават всичко, а победата е най-важният детайл”, добави португалецът.

“Много съм огорчен от случилото се в Москва. За последните две години този тим загуби и на финала, и на полуфинала след дузпи. Феновете им обаче заслужават повече. Роман и цялото ръководство заслужават повече. Лампард, Есиен, Тери, Макелеле, Ашли, Дидие, Карвальо, Стив Кларк и останалите заслужаваха да изпитат радостта от победата. Аз все още мисля за тях като за свои момчета. Винаги ще бъда фен на този отбор”, каза още специалистът.