Морати и Абрамович се договориха за Лампард
Морати и Абрамович се договориха за Лампард / netinfo
Само ден преди финалния сблъсък в Шампионската лига между Челси и Манчестър Юнайтед, спекулациите за бъдещето на звездата на „сините” Франк Лампард продължават с пълна сила.

Според информации в италианските медии английският национал е едно от новите попълнения на шампиона Интер, въпреки че представители на Челси и на самия футболист отрекоха спекулациите.

Добре информиран източник коментира, че сделката е била договорена директно от двамата собственици на клубовете, съответно Масимо Морати и Роман Абрамович. Лампард ще струва на „нерадзурите” само 8 млн. паунда, а годишната му заплата ще възлиза на 6 млн. от същата валута.

При пристигането си в Москва за утрешния финал в Шампионската лига, изпълнителният директор на „сините”Питър Кениън, коментира че няма никаква истина в тези информации.

Агентът на футболиста пък Стив Кътнър заяви, че в момента Лампард мисли единствено за сблъсъка с Манчестър Юнайтед.

„Просто това не е вярно. Имам отлични взаимоотношения с Интер и в частност с президента Масимо Морати, след трансфера на Пол Инс. Никога обаче не сме разговаряли за всичко това и не мога да разбера от къде идват тези информации. След финала Лампард ще се отдаде на семейството си. Едва след това ще говорим за футбол и ще се срещнем с Питър Кениън”, каза агентът на Лампард.

В Италия усилено се твърди, че Лампард ще се озове в Милано веднага щом португалецът Жозе Моуриньо бъде обявен за новия наставник на „нерадзурите”.