Моралес и Халими стават българи
Моралес и Халими стават българи / netinfo
Ръководството на Локомотив Пд ще направи постъпки за изваждането на български паспорти на Даниел Моралес и Илами Халими. Процедурата за Халими вече е задвижена, докато за бразилеца тепърва започва. Друг чужденец в клуба Зоран Златковски пък вече има български паспорт от половин година.

В същото време се разбра, че са се появили пречки с преговорите за ганаеца Бертран Хактам. Очаква се до края на деня нещата да се изяснят и да стане ясно дали футболистът ще заиграе в Локомотив.

Днес се разбра, че изследванията на коленните връзки на Хактам са минали успешно и той няма никакви проблеми. Ако се решат окончателно въпросителните около привличането на Хактам, ще се направят и останалите изследвания.

Капитанът на Локомотив Красимир Димитров ще получи още два дни почивка заради проблеми с петата.

Същевременно се разбра, че Георги Самокишев няма да бъде преотстъпван, а Стоян Колев също вероятно ще остане в Локомотив. Вратарят обаче ще се бори за титулярно място със Стоян Ставрев.

Трендафил Терзийски пък изчаква завръщането на Левент Назифоглу от чужбина преди да подпише договор с клуба като кондиционен треньор.