Младенов: Ще обжалваме червения картон
Младенов: Ще обжалваме червения картон / netinfo

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов остана доволен от постигнатите три точки срещу Берое, но сподели, че „червените” ще обжалват решението на рефера Стоян Алексиев за изгонването Куидо Ланзаат.

„Това бе един мач, който трябваше да вземе на всяка цена. Вкарахме ранен гол, който трябваше да ни даде нужното самочувствие, за да не се притесняваме, но небе така в края на мача”, започна специалистът.

„След гола направихме доста хубави неща на скорост. През втората част, обратно на това, което търсихме, дадохме на противника да мечтаеза постигне нанещо в този мач, това бе непростимо поведение от наша страна”, продължи той.

„Мисля, че това, за което алармирах през първия кръг, важи в момента с пълна сила, останахме без защита за мача с Локомотив Пд. Няма мач, в който да нямаме картони, било то жълти или червени. Ще го оспорваме този картон, ще подадем жалба до БФС. Червеният картон и изгонването на Ланзаат не са в рамките на нормалното”, каза още Младенов.

„Приемам всякакви критики, готов съм да изслушам и да прочета, каквото и да е, аз съм човек, който може да прецени, какво е тенденциозно и кое е нормално, относно това, което се пише за отбора и по-специално за мен”, сподели старши треньорът на ЦСКА.

„Гледаме напред, позитивни сме, намираме се на първо място и ще направим всичко възможно, за да запазим тази позиция до края на шампионата”, остана позитивен бившият национален селекционер.

„Повече от половината ни играчи са нови, Левски, колко години гради отбора, за да влезе в Шампионската лига, а вие искате ние за три месеца да жънем успехи и да мачкаме всички в България и из Европа”, коментира Стойчо Младенов.