Младенов притеснен за Неи, Маркиньос и Тодоров
Младенов притеснен за Неи, Маркиньос и Тодоров / netinfo

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е обезпокоен от състоянието на трима от футболистите за мача срещу Омония в четвъртък. Наставникът заяви на пресконференция, че Неи, Маркиньос и Йордан Тодоров ще преминат тестове утре, за да прецени дали ще може да разчита на тях за мача-реванш на българска земя срещу кипърския тим.

Неи и Тодоров имат проблеми от мача със Спартак Вн в събота, докато травмата на дошлия от Беласица футболист е от по-рано.

„Те са ключови състезатели и се надявам да може да ги ползвам”, каза Стойчо Младенов.

От утре по обяд отборът ще се готви в лагерна обстановка на базата в Панчарево, като освен на тренировъчните занимания играчите ще наблегнат и на видеото, за да се запознаят със силните и слаби страни на своя съперник в турнира за Купата на УЕФА.

„Пред нашата публика ще е нормално да се представим по-добре, да атакуваме повече, защото цел номер едно е да ги елиминираме”, допълни още Младенов.

Наставникът на ЦСКА заяви, че в първата среща тимът е постигнал добър турнирен резултат, но армейците за готови за всичко, въпреки че на самия старши треньор не му се иска да се стига до дузпи: „Ние сме по-класният отбор и ще гоним победата още в редовното време, въпреки че тяхната селекция е на стойност 5 милиона евро. Познавам доста от техните чужденци , наблюдавал съм ги в португалското първенство. Но истински вярвам, ч ние ще сме победители.”