Младенов отпрати Джейми Финикс след 45 минути
Младенов отпрати Джейми Финикс след 45 минути / netinfo
„Изкаралият едно полувреме в мача Джейми Финикс ще бъде освободен още днес,” обяви старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов след контролата срещу Локо Мездра (3:2). Англичанинът бе на терена само през първото полувреме, след което Младенов го замени. „Не съм доволен от него, въпреки асистенцията, която направи. По принцип има смисъл от такъв проби, защото по този начин привлякохме преди време Абдер Кабус,” добави наставникът.

На въпрос как би коментирал решението на Дисциплинарната Комисия от вчера да накаже ЦСКА с два мача лишаване от домакинство, Младенов каза:„Започваме в крайно неравностойно положение битката за новата титла, спрямо останалите конкуренти. Знам, че нашето ръководство ще излезе с принципно становище, затова сега не искам да кажа нищо повече от това, че се мери с различни аршини.”

Треньорът на „армейците” официално съобщи, че тимът ще получи няколко дни повече почивка:„Тъй като по всяка вероятност ще стартираме в третия предварителен кръг на ШЛ, ще отложим старта на подготовката за 21 юни.”

Младенов разкри, че снощи е имал среща с Александър Томов, Емил Костадинов и Александър Гарибов относно лятната селекция. „Доволен съм от вчерашната среща, изложих всички мои виждания по селекцията, казал съм за абсолютно всички искани от мен играчи. След като те бъдат взети, тогава тепърва ще решаваме кои играчи ще освободим,” завърши наставникът.