Младенов: Няма да съдя ЦСКА
Младенов: Няма да съдя ЦСКА / netinfo

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе категоричен, че няма да съди клуба, независимо колко и какви пари няма да му бъдат изплатени. Въпреки това наставникът нито потвърди, нито отрече, че обмисля да напусне отбора, заради проблемите в тима.

В интервю за Нова телевизия Стойчо Младенов разкри, че очаква в близките часове към лагера на червените в Боровец да се присъедини капитанът на Насионал Мадейра.

„Най-голямата отговорност - за негативните резултати, ще нося аз. Имам достатъчно дни тук на този лагер, за да обмисля бъдещето си. Това ще го разберете след сряда. Дали ще ми платят или не – категорично мога да кажа, че няма да съдя ЦСКА, но в този час и на тази дата не мога да гарантирам, че няма да напусна клуба. Предпочитам да не се задълбочавам подробно в детайлите”, сподели Стойчо Младенов.

„Мога да кажа, че направихме всичко възможно, за да изолираме отбора от напрежението, което идва отвън. В тима всичко е нормално, всички тренират наравно с изключение на Виданов, завършваме този цикъл в сряда с контрола”, добави наставникът на „червените”. Спарингът е предвиден за 11 часа.

Колкото до слуховете, че лагерът на армейците в Холандия е пропаднал, Стойчо Младенов каза: „Не знам за съперниците в четирите срещи, но ми бе съобщено преди два дни, че лагерът е осигурен и платен.”

„Не мога да гарантирам кои играчи ще останат при нас за началото на сезона. Що се отнася до продажбите в момента, не ги извършвам аз. В повечето случаи така става. Очаква се да започна да критикувам ръководството, но това няма да стане. Ние от 1,5 година работим заедно и това няма да го коментирам”, добави Стойчо Младенов.

„Не желая да коментирам Левски. Не е в мой стил, пък и си имаме достатъчно проблеми. ЦСКА си е ЦСКА, фланелката задължава много, с каквито и футболисти да стартираме, целите ще са високи”, завърши специалистът.