Миро Манолов: Нашата приказка продължава
Миро Манолов: Нашата приказка продължава / Снимка: Sofia Photo Agency
Футболистът на Черно море Миро Манолов заяви след успеха с 2:0 над Макаби Нетаня, че се надява при жребия за следващи кръг на турнира за Купата на УЕФА тимът му да има повече късмет, за да стигне до груповия етап на надпреварата.

„Изключително съм радостен от тази победа. Елиминирахме един така, доста сериозен отбор. Нашата приказка продължава. Надявам се вече при жребия да имаме малко повече късмет и да ни се падне преодолим отбор. Не са ни поставени цели, играем мач за мач и важното е отборът да расте”, сподели Миро Манолов след мача.

„Днес имаше доста хора от Варна, дано в следващия кръг да дадат лиценз на стадиона в Бургас и да играем там в следващия кръг, за да има повече фенове”, добави Манолов. Срещата-реванш между Черно море и Макаби Нетаня се игра на Националния стадион „Васил Левски” в столицата.

„Щастлив съм в Черно море и се надявам с играта си да допринасям отборът да върви напред. Колкото до премиите нека те да си останат в кухнята на отбора. Ние гледаме себе си. Мисля, че отборът на Макаби беше доста сериозен противник и се радвам, че го преодоляхме”, завърши Миро Манолов.