Миятович се срещнал два пъти с агента на Роналдо
Миятович се срещнал два пъти с агента на Роналдо / netinfo
Спортният директор на Реал Мадрид Предраг Миятович се е срещнал два пъти с агента на Кристиано Роналдо Жорже Мендеш в последната седмица, разкри „Марка”. Двамата са разговаряли на четири очи в една от ложите на Стадио Олимпико в Рим миналата сряда, когато Манчестър Юнайтед гостува на Рома, а вчера Миятович се е отправил към Англия със същата цел.

Кристиано Роналдо си остава цел №1 пред президента на Реал Мадрид Рамон Калдерон. Босът се е доверил само на Миятович като човек, който може да свърши поръчката му – да съблазни португалския голмайстор.

Снощи Педжа Миятович не скри присъствието си в Лондон, на „Стамфорд Бридж”, където изгледа реванша между Челси и Фенербахче (2:0). Основната причина за пътуването на сърбина, срещата с Жорже Мендеш обаче, остана скрита за широката общественост.

Според „Марка” целта на Миятович е да убеди Мендеш, че Роналдо трябва да напусне Юнайтед следващото лято и да се присъедини към Реал. Въпреки че и Кристиано, и Манчестър Юн вече обявиха взаимното желание да останат заедно, испанският шампион няма намерение да се отказва от борбата за подписа му.