Миланов иска Лалова и Кирилова да напуснат Левски
Миланов иска Лалова и Кирилова да напуснат Левски / netinfo
Безкрайно съм разочарован от отношението на ръководството на Левски към леката атлетика и специално по време на церемонията по награждаването на най-добрите спортисти за 2007-а година, заяви за БТА известният треньор и специалист Константин Миланов.

Моята състезателка Цветелина Кирилова бе включена сред 32-та спортисти, които трябваше да бъдат отличени по време на тържеството.

В крайна сметка се оказа, че Кирилова не получи нищо. Обяснението, че е била объркана с друга състезателка, звучи повече от абсурдно.

Ние сме само за 5 дни в България и аз не я пуснах да си види детето, защото трябва да присъства на церемонията. Накрая това, което се получи, е повече от обидно.

Смятам, че всичко е тенденциозно. Преди две години Ивет Лалова бе дори водеща на тържеството, но не бе наградена. Тази година пък Цветелина Кирилова остана без дори и една грамота.

9 месеца преди Олимпийските игри в Пекин'2008 никой от ръководството на Левски не ни попита добре ли сме, имаме ли проблеми или нужда от нещо, подчерта Миланов.

Единствен, който ни помага в синия клуб е Йордан Цанков-Ришо. Но като не среща разбиране от шефовете на клуба сам нищо не може да направи.

Просто леката атлетика в Левски е изцяло на издръжка на БФЛА. И добре че това е така, защото отдавна вече нямаше да ни има. Затова казвам най-отговорно, че ще направя всичко възможно Ивет Лалова и Цветелина Кирилова да напуснат СК Левски, каза още Миланов.