Милан и Ювентус с гръмки победи
Милан и Ювентус с гръмки победи / netinfo
Отборите на Милан и Ювентус постигнаха изразителни победи в мачовете си от 34-ия кръг на Серия А.

Все още действащия клубен европейски шампион се наложи с 5:1 като домакин на Реджина. Отличен мач за „росоенрите” направи бразилската звезда Кака, който реализира хеттрик. Плеймейкърът откри резултата в 8-ата минута от дузпа. Половин час по-късно домакините получиха правото да изпълнят нов наказателен удар, като зад топката застана отново Кака, за да покачи на 2:0.

До края на първата част падна нов гол, но този път той бе във вратата на Милан. В 40-ата минута резултатът бе намален от Барето.

Сънародникът на Кака Алешандре Пато също блесна през второто полувреме, след като се появи в игра за първи път от три седмици. В 68-ата минута Кака оформи своя хеттрик след като овладя по чудесен начин пас на Броки и с прецизен удар покачи на 3:1.

Пато бе в основата на четвъртото попадение за домакините, след като стреля, стражът на Реджина успя да избие, но притичалият Индзаги не срещна трудности да отбележи.

Самият Пато обаче бе точен с глава минута преди края след центриране на Иона Гуркюф.

Ювентус пък не срещна трудности срещу Аталанта, побеждавайки с 4:0 като гост. „Старата госпожа” откри резултата в първата минута чрез Легроталие, а до края на срещата Дел Пиеро взе нещата в свои ръце, бележейки три поредни гола.