Михайлов: Стига с този малшанс, липсва ни агресивност
Михайлов: Стига с този малшанс, липсва ни агресивност / netinfo

Президентът на БФС Борислав Михайлов сподели, че нашият отбор е изпуснал най-удобния момент да вземе точките от Холандия, след като загубиснощиот "лалелата" с 0:2 в квалификацията за Евро 2008.

„Мачът бе много важен за нас, мисля, че домакините не ни изненадаха с нищо през по-голямата част играта, бяхме равностойни, имахме своите шансове, направихме не малко положения срещу отбор като Холандия. Допуснахме обаче, лек гол за такава квалификация, не знам дали имаше по-удобна Холандия срещу, която да победим или поне да измъкнем равенството”, каза бившият страж.

„Не искам да се оправдаваме само с малшанса, той пък е все при нас, със сигурност имахме повече чисти голови положения от тях. Ако не се лъжа, няма отправен удар към вратата на Иванков, а допуснахме два гола. Не бяхме достатъчно агресивни”, каза още Михайлов.

„Шансовете ни са теоритични, но вече за съжаление не зависят нещата от нас, трябва да чакаме грешка на Румъния. За нас остава задължително да спечелим, оставащите 12 точки. Няма да е никак приятно, ако не се класираме за Европейското. Преди мача атмосферата в тима бе перфектна, аз поне не съм видял да има проблеми”, завърши президентът на БФС.