Михаел Лаудруп поема Хетафе
Михаел Лаудруп поема Хетафе / netinfo
Михаел Лаудруп ще бъде новият старши треньор на Хетафе. Тази информация излезе днес от мадридския всекидневник „Марка”, въпреки че малкия тим все още официално не е напуснат от Бернд Шустер.

„Анхел Торес иска Лаудруп, и Лаудруп иска в Хетафе. Двамата вече са се споразумели. Въпреки че не е подписал договор, Михаел е дал дума да стане старши треньор. Но това ще стане официално чак, когато Хетафе остане без треньор,” заяви агентът на Лаудруп Байрам Тутумлу

„Президентът на Хетафе Анхел Торес дава изключителна свобода на работа на треньорите и ги подкрепя напълно, като знае какво точно иска. Той познава футбола добре, интелигентен мъж е, и познава Михаел от престоя му в Мадрид,” добави агентът. По тази причина според него Лаудруп е отхвърлил други предложения за работа, за да приеме офертата на Хетафе.

Очаква се Михаел Лаудруп да бъде представен в момента, в който Шустер напусне поста. В Хетафе се надяват да могат да направят това преди четвъртък, когато Лаудруп заминава на почивка със семейството си.