Мерки за сигурност за мача Левски-Киево
Мерки за сигурност за мача Левски-Киево / netinfo

Престоят и паркирането на пътни превозни средства по ул. "Гурко" между булевардите "Евлоги Георгиев" и "Васил Левски", както и на моста пред Националния стадион "Васил Левски" са забранени от 8 ч до края на футболната среща от турнира за Шампионската лига между “Левски” и италианския “Киево”.

Заради футболната битка за влизане в групите на Шампионската лига от 17.30 ч. до приключване на мача се забранява влизането на превозни средства и в двете посоки, с изключение на колите от масовия градски транспорт, по ул. “Гурко” между булевардите “Васил Левски” и “Евлоги Георгиев”; по бул. “Евлоги Георгиев” между бул. “Черни връх” и “Орлов мост”; по бул. “Евлоги Георгиев” между бул. “Мадрид” и “Орлов мост” и по бул. “Драган Цанков” между бул. “Евлоги Георгиев” и алея “П. К. Яворов”.

От 17.30 ч. до 22.30 ч. се променят частично маршрутите на автобусни линии с номера 75, 114 и 404. Маршрутът на линия 75 се скъсява до Военна академия, а автобусите по линии 114 и 404 ще вървят от бул. “Евлоги Георгиев” по ул. “Гурко”, булевардите “Васил Левски”, “Цар Освободител”, “Цариградско шосе” и по маршрутите си.

За посочените време и място се закриват паркингите “синя зона”.