Маша след победата над Енен: Всичко започва сега
Маша след победата над Енен: Всичко започва сега / netinfo
Мария Шарапова остана изключително доволна от победата си над ракета номер едно в света Жюстин Енен на Откритото първенство на Австралия по тенис. Рускинята се класира за полуфиналите на надпреварата след убедителна игра и 6:4, 6:0.

„Дори не мога да си спомня кога за последно съм играла по-добре, отколкото днес. На практика всичко ми се получаваше, а най-важното е, че направих всичко както трябва. Разбира се, всеки може да допусне грешки, особено щом играе с първата ракета в света, но за щастие при мен играта вървеше”, заяви Шарапова.

„Според оценката на специалистите съм подобрила стила си и е напълно възможно да са прави. Днес всичко се получи както трябва, но не знае утре дали ще имам ден”, добави тенисистката.

„Целта ми беше да играя агресивно. Физически бях подготвена да играя и трети сет, но ми провървя, че всичко свърши толкова бързо. Нямам време за радост, защото следващият ми мач е срещу Йелена Янкович и мисля, че все още не съм готова за него. За мен едва сега започва всичко”, добави Шарапова.