Марто: Вкараха ни два нелепи гола
Марто: Вкараха ни два нелепи гола / netinfo

Мартин Петров бе среднай-дейните на терена за България при загубата от Холандия (0:2). Крилото на Манчестър Сити нямаше шанс да се разпише, въпреки добрите възможности. "Неприятно е, разбира се, че трябваше да вкараме някои от тези положения. Мачът е свършил, не можем да направим нищо вече. Очаквах повече от Холандия, но за съжаление падна този нелеп гол…Големите отбори са така, вкарват си положенията," заяви Марто.

"Загубили сме, никой не искаше да губи, всички сме с наведени глави, но живота продължава, футбола продължава. Казахме си, че не сме загубили всички шансове и продължаваме," добави бързоногият футболист.

Ветеранът в българския състав Радостин Кишишев сподели повечето от думите на Петров.

"Изоставаме в точките, но имаме четири мача, които трябваше да вземем. Да се надяваме, че и някои от другите ще сбърка," каза защитникът на Лестър.

 

"Не мога да каже, че нашата защита игра слабо. Явно това са моментните възможности на нашия отбор. Смятам, че сега ще има голям натиск върху нашия отбор от страна на медии и фенове, и трябва да задоволим техните изисквания," завърши той.