Мартин Кожухаров играл отлично за Реал” (Мадрид)
Мартин Кожухаров играл отлично за Реал” (Мадрид) / снимка: http://bgfans.info/forums/

Футболистът от младежкия футболен отбор на "Реал” (Мадрид) Мартин Кожухаров изигра своя първи мач с фланелката на "белия балет" само часове, след като научи, че майка му Антоанета вероятно е сред жертвите на в катастрофиралия самолет.

40-годишната ловчанлийка Антоанета Кожухарова е пътувала в самолета, разбил се в сряда в Мадрид. Тя отишла там на 17 август, за да изпрати сина си Мартин, който току-що бил привлечен от детския отбор на „Реал” (Мадрид). Решила да замине в сряда за Лас Палмас, където живее, и само часове след трагедията нейният син изигра първия си мач с фланелката на новия си отбор.

Въпреки че вече е знаел за катастрофата, младежът е играл и според ръководството на „Реал” (Мадрид) се е представил блестящо. Съпругът на Антоанета, Марио, в момента е в павилион номер шест на панаирното градче, където са изложени телата на загиналите.

Лекари взеха ДНК-проби от Мартин, за да могат официално да идентифицират трупа. Целият отбор на „Реал” (Мадрид) изразява подкрепа за семейството на Мартин. Лично легендарният Мичeл – знаменитият футболист от 80-те и 90-те години на 20 век, дойде да посрещне вчера баща му. Мичeл в момента е отговорник на всички детски отбори на „Реал” (Мадрид).

На интернет страницата на „Реал” (Мадрид) валят съболезнования към Мартин, също така феновете на кралския клуб изразяват подкрепа и са готови по всякакъв начин да помогнат на осиротялото българско семейство.