Марсио, Ангелов и Жеков отпаднаха от групата за мача с Горица
Марсио, Ангелов и Жеков отпаднаха от групата за мача с Горица / netinfo
Португалският халф на Черноморец Бургас Марсио Нуньо днес се прибра в Бургас. Заедно с него лагера във Велинград напуснаха Стамен Ангелов и Мартин Жеков. Тримата ще се подготвят край морето под ръководството на кондиционния треньор Детелин Маслов.

Марсио пропусна почти половината от подготвителния лагер на отбора във Велинград поради проблеми с ахилеса. Той започна тренировки в началото на седмицата, но според лекаря на тима не е готов за по-високи натоварвания. Желанието на треньора Димитър Димитров също е да не се рискува с включването му в игра на този етап. Със сигурност обаче португалецът, който е един от любимците на синята агитка, ще бъде готов за ответния двубой в Горица.

Стамен Ангелов и Мартин Жеков имат леки мускулни травми и също ще водят индивидуална подготовка в Бургас. Контузиите им не са сериозни и до седмица те ще бъдат в пълна кондиция, смята медицинският щаб на тима.

Утре сутринта група от 22 футболисти на Черноморец Бургас заминава за столицата, където ще отседне по традиция в Парк хотел „Витоша”. От 18.15 до 18.30 часа Димитър Димитров ще бъде на разположение на журналистите и ще отговаря на техните въпроси.