Маркиньос и Машадо: Няма да подаваме иск срещу полицията
Маркиньос и Машадо: Няма да подаваме иск срещу полицията / снимка: Sofia Photo Agency
Двамата бразилски футболисти на ЦСКА Фелипе Машадо и Маркиньос се появиха на базата на „червените” в Панчарево малко след края на тренировката на основната група водена от Стойчо Младенов.

Двамата първоначално проведоха разговор с наставника на „армейците”, а след това излязоха да проведат лека тренировка.

„Няма да подаваме иск срещу полицаите, защото се страхуваме да не стане по-лошо. Искаме бързо да забравим случая и да мислим само за футбол” заяви Маркиньос.

Фелипе Машадо пък от своя страна разказа цялата хронология по снощните събития.

„Поканих Лусио и Маркиньос на вечеря, на която щях да предложа брак на моята годеница. Към 22:00 часа на вратата се позвъни и като отворих видях агресивно настроен полицай. Казах му, че не говоря български и извиках Маркиньос да превежда. Те го издърпаха навън и затвориха вратата. След като излязох и слязох долу видях, че са го повалили и го ритаха. Аз също отнесох един лакът. След това се върнаха и задърпаха Лусио, който държеше детето си в ръце. Блъскаха приятелката ми и приятелката на Маркиньос, която е бременна в четвъртия месец”, каза Фелипе Машадо.

Той разкри, че така и не е успял да предложи брак на приятелката си и дори е изгубил пръстена.

„Моята приятелка иска да се прибере веднага в Бразилия”, коментира още Машадо.

Маркиньос също сподели, че неговата приятелка иска да се завърне в родината си.

Халфът който дойде от Беласица, заяви че в Петрич не се е случвало такова нещо и показа следите по дясното си коляно от ритниците на полицаите.