Марката „Стоичков” отново на пазара
Марката „Стоичков” отново на пазара / netinfo
Критикуван, мразен, обичан и боготворен, такъв си е Христо Стоичков. Камата отново зае първите места в новинарските емисии и интернет изданията. От години тази позиция му е резервирана, въпреки безбройните му гафове и изцепки. Или пък точно заради тях.

Цървена Звезда може би е поредната спирка в бурната и почти скапа треньорска кариера на „модерния ляв”. Информацията на радио Б92 не бива да се подценява. Колкото и нескромно да звучи, колегите от Белград са от типа на Гонг-рядко бъркат.

Преди няколко дни Станимир Стоилов даде обширна пресконференция. Най-добрият български треньор през последните няколко години заяви, че иска в чужбина, но оттам никой не го потърси. Българските специалисти не струват пукната пара, щом минат Калотина.

Да, ама не! Такъв би трябвало да е отговорът на Стоичков. Или нещо далеч по-пиперливо, направо сочно. Въпреки, че закопа България, Ицо работи в клуб като Селта Виго, а сега е в обсега на бивш европейски шампион. Звезда не е случаен клуб, макар добрите му години да са в миналото. Точно, както е и със Стоичков.

Вечно котиращата се марка „Христо Стоичков” отново е актуална на пазара, пък било то и балканския.

Да му мислят в Сърбия. Колегите от Б92 и прочие трябва да се стягат. И да са добре подготвени. Как беше вицът? Господин Стоичков, ще ми дадете ли интервю, или… да ходя при леля си?