Марек се оказа малка хапка за „акулите”
Марек се оказа малка хапка за „акулите” / netinfo
Черноморец победи с 4:1 като гост Марек в среща от 25-я кръг на А група. „Акулите” успяха да обърнат резултата, след като губеха с 0:1. Момчетата на Димитър Димитров - Херо обаче успяха да се мобилизират и само за 7 минути съумяха да изравнят и поведат.

Всичко започна с попадение на Иво Паргов в 25-та минута. Дани Младенов центрира и след разбъркване в наказателното поле на гостите нападателят насочи с глава топката във вратата на Стоянов.

Само три минути след това обаче се стигна до изравнителното попадение за Черноморец. Караканов с удар от около 30 метра прехвърли вратаря Белчев за 1:1, а след още четири минути Ради Иванов изпусна Божилов по крилото, който напредна в наказателното поле, и с хубав удар вкара за 2:1, с което изведе гостите напред.

Обезверени, играчите на Марек допуснаха още преди почивката да получат още едно попадение. В 44-та минута след грешка в отбраната на домакините, Божилов направи резултата 3:1.

Краят на спора дойде още в 55-та минута. Тогава след центриране на Любенов, Соколов си вкара автогол в опит да изчисти топката.

Така с тази победа Черноморец усложни доста ситуацията на Марек, който се намира в зоната на изпадащите. Дупничани заемат 14-о място с 18 точки, докато „акулите” са на 7-о място с 38 точки.