Марек избра Миньор (Перник), ЛукОйл лети до Италия
Марек избра Миньор (Перник), ЛукОйл лети до Италия / netinfo
Волейболният ни вицешампион Марек Юнион Ивкони реши ден по-рано от очакваното къде ще домакинства в мачовете си от европейските турнири. Ръководството на дупничани избра да играе в Чалъндж Къп в пернишката зала „Миньор”. През клуба имаше други три варианта - София, Благоевград и Самоков.

Съоръжението прие финалната четворка за Купата на България по баскетбол при мъже е жените миналата година, както и допълнителните евроквалификационни срещи на националните ни баскетболистки.

Шампионът ЦСКА, който чака да разбери дали ще получи уаилд карт за Шампионската лига или ще участва в Чалъндж Къп вече се спря и заяви залите „Христо Ботев” и „Арена Самоков”.

ЛукОйл Нефтохимик вече заяви своята зала „Младост” в Бургас за втора година. Гонг научи, че Иван Станев, Николай Николов и компания ще получат чисто нова екипировка за следващия сезон у нас и срещите от евротурнира Чалъндж Къп.

Треньорът на носителите на Купата на България Северин Димитров заедно с мениджъра Огнян Томов ще летят в събота до Болоня, където ще подпишат нов двугодишен договор с марката „Макрон”. Бургазлии играха и през изтеклия сезон с такава екипировка, няма да сменят клубните цветове – бяло и червено, като сега очакван чисто нова пълна екипировка от чорапи, през тренировъчни и официални екипи до сакове и т.н.