Марадона гледа Димитър Бербатов
Марадона гледа Димитър Бербатов / netinfo
Новоназначеният селекционер на Аржентина Диего Армандо Марадона присъства на тренировъчното занимание на европейския клубен шампион Манчестър Юнайтед днес.

Легендарният аржентинец продължава с обиколката си в Европа, където следи изкъсо изявите на своите футболисти. След посещението си в Барселона, Марадона реши да посети Манчестър Юнайтед, където се срещна с партньора на Димитър Бербатов и атаката на „червените дяволи” – Карлос Тевес.

„Всички бяхме като ученици около него. Той дойде и наблюдава нашата тренировка и мога да каже, че мениджърът ни остана много доволен от този факт, тъй като всеки от нас се опита да впечатли Марадона”, коментира капитанът Рио Фърдинанд, който днес празнува 30-годишния си рожден ден.

„Всеки се опита да се снима с него за спомен. Чудесно бе да се ръкувам с него и се надявам, че когато се завърне в Аржентина ще разказва, че е видял невероятен футболист като Рио Фърдинант (смее се)”, пошегува се още бранителят.

„Марадона е един от моите герои във футбола. Имах много материали за него и с удоволствие го гледах. Той бе велик футболист”, каза още Фърдинанд.