Манолев: Хвърляме всичко във финала за Купата
Манолев: Хвърляме всичко във финала за Купата / netinfo
„Голямата ни цел е Купата на България. По този начин ще можем да играем в европейските турнири”, заяви футболистът на Литекс Станислав Манолев за Гонг. Десният бек стана Футболист №1 на полуфиналите в турнира за Купата на България в анкетата на ПФЛ и Пресклуб България заради двата си победни гола срещу Ботев Пловдив.

„Не сме се отказали и от третото място, но там нещата са по-сложни защото Локомотив София ни води с 5 точки. Затова трябва да хвърлим всичко във финала за Купата”, добави бързоногият защитник.

„Много се радвам, това е първа индивидуална награда за мен. Надявам се да продължавам в същия дух, ” каза още Манолев.

„Всички момчета са герои, не само аз. Всеки можеше да е на мое място. Важното беше да победим. Не се чувствам герой,” сподели Станислав. Той не е загубил надежда да се озове в представителния тим на страната ни. „Ако продължавам да играя така, мисля че скоро националният селекционер Пламен Марков ще ми гласува довери. Все пак това си е лично негово решение”, заяви продуктът на благоевградската футболна школа.

„Не мога да си обясня защо играем силно срещу грандовете, а слабо срещу по-посредствените отбори. Сигурно срещу тях не можем да се мобилизираме максимално”, завърши Станислав Манолев.