Манекени се напиха заради годеницата на Кубрат Пулев
Манекени се напиха заради годеницата на Кубрат Пулев / netinfo

Дузина манекени се напиха заради годеницата на родния боксьор Кубрат Пулев - Андреа.

Запоят бе не от мъка, че русото поп-фолк изкушение ги е отхвърлила като мъже, а от радост, докато се забавляваха по време на снимките на новото й видео “Без теб”. Клипът към песента отново е дело на режисьора Людмил Иларионов и е една много чувствена балада.

“Чувствам се много тъжна, когато съм без Кубрат. Мъчно ми е за него, тъй като не сме се виждали от две седмици” – споделя Андреа.

Оказа се, че двамата въобще не са се разделили, а европейският шампион по бокс в момента е в Белмекен, където се подготвя за Световното първенство тази година.

Влюбената двойка се сгоди преди малко повече от месец, когато Пулев й подари пръстен с 12 диаманта, поставен на дъното на чаша с шампанско. Близки до звездите твърдят, че Андреа и Кубрат ще си кажат официално “да” най-вероятно след Световното първенство. А дотогава на младата изпълнителка й предстои до две седмици да пусне на пазара още 2 убийствени парчета и дългоочаквания от феновете й албум.

Засега русото изкушение въобще не смята да променя и визията си, защото й предстоят пробни снимки за билбордове на световната марка “Woolford”.

Както вече се разбра немският фотограф Оливър Мантц много я е харесал, след като случайно е попаднал на фотосесията й с Азис и Китаеца в интернет сайта на фолк-дивата. Ако след срещата им през септември Оливър одобри Андреа, 1500 билборда с нейния лик ще красят Германия.