Макс: Албена е отлична домакиня, но извън България
Макс: Албена е отлична домакиня, но извън България / netinfo
Двукратните световни шампиони по фигурно пързаляне Албена Денкова и Максим Ставийски се оплакват от липсата на свободно време и прекалено натоварена програма.

След златото в Токио те продължават да са в центъра на медийното внимание и все още не могат да планират романтична ваканция. Албена е заета и с проблемите на БФК като президент и отсега планира финансирането и подготовката на националите за идния сезон. Успоредно с това се струпаха и проблемите с базата – звездната двойка прави всичко възможно за спасението на Зимния дворец.

Засега дуетът живее при семейството на Албена. Денкова все още дори не е успяла за разопакова багажа си, а за домакинската работа изцяло се грижи майка й Силвия, като от време навреме готви и баща й Драго.

„Когато живеем в чужбина Албена е отлична домакиня-готви, чисти и подрежда, но в България просто няма време за това.”-сподели за Гонг Максим.

„Доставя ми удоволствие. Да тренирам по 6-8 часа на ден и да мисля за фигурно пързаляне за мен е отдих. Тук сега отговорностите ми са много по-големи.”-допълва и Албена. Тя обожава модата, но отдавна не е имала възможност да се разходи спокойно из столичните бутици.

Скоро звездната двойка се надява за завърши ремонта на собствения си апартамент, като Денкова има претенции сама да изгради вътрешния интериор. „Това е мое хоби. Искам обзавеждането да е по мой вкус, но отново не ми остава време.”-оплаква се Албена. Още за живота извън леда ще научите от разговора ни с топ-фигуристите ни.

Още спортни новини в Gong.bg