Любослав Пенев: Простичко е, трябват победи
Любослав Пенев: Простичко е, трябват победи / Валентин Грънчаров, Gong.bg

Новият старши треньор на ЦСКА Любослав Пенев даде първата си пресконференция след второто си завръщане на „Българска армия". Пенев подписа договор до края на сезона, като според ръководните фактори в ЦСКА заплатата на футболиста ще бъде „символична".

„Да не говорим за условия. Не забравяйте, че аз съм израснал в този клуб. Развитието ми започна в този клуб и благодарение на него успях да реализирам кариерата си в чужбина. Клубът е криза. Искам от треньорския щаб и футболистите да завършим силно и да се класираме в Европа. Работа, работа и пак работа. Не е сложно, простичко е. За да излезеш от криза трябват победи. По никакъв начин не се излиза от криза. Момчетата трябва да слушат, да изпълняват. Времето ни е много късо и ни предстои сериозна работа. Всеки трябва да мисли, че най-лесния начин е минаването през победа", коментира Пенев.

„Интересуват ме само тези пет тези мача. След това не знам какво ще стане. Рано или късно нещата ще се подредят в ЦСКА. Конкретно ме интересуват само срещите до края на първенството. Сега направихме разговора и сме стигнали до някакви общи точки. Предлагам да не говорим за говорим за пари. Изненадани са всички. Няма договорки между треньорския щаб и ръководството. Ситуацията е тежка за клуба и отбора. Концентриран съм върху това как ще тренираме и как ще играем. Другото е за собствениците, директорите и ръководството. Ще се опитаме да направим всичко, което е по нашите сили", продължи специалистът.

Какво още каза Любо Пенев четете тук