Лъчо Танев: БФС спекулира с бъдещето на футбола
Лъчо Танев: БФС спекулира с бъдещето на футбола / netinfo
Лъчезар Танев изказа остро мнението си относно избора на футболисти за юношеския национален отбор по футбол на България. Мениджърът смята, че треньорите на юношеските формации правят, каквото си поискат.

Танев се конкретизира, като спомена двама свои играчи, които не са получили повиквателни - Орлин Орлинов от Славия и Михаил Александров от ЦСКА.

„Играчи като Орлинов, който е титуляр в Славия и играе силно и Мишо Александров - един от най- големите таланти в школата на ЦСКА, не са повикани. Не знам каква е причината тези футболисти да не са извикани при положение, че предстоят важни мачове за класиране. Мисля, че трябва да се разчита на най-добрите футболисти. Обърнете внимание вие, журналистите, че са повикани играчи от Б група, които даже не играят в своите отбори,” каза Танев.

Според агентът основна вина носят не треньорите, а хората в БФС, които трябва да контролират подобни решения.

Танев добави, че е провел много разговори по тази тема с президента на БФС Боби Михайлов. „Вярвам, че той е човек, който може да оправи тези работи. Не трябва проблемите в А група и съдийството да ангажират мнението цялата футболна централа,” завърши мениджърът на Мартин Петров.