Лопеш се прибра в Португалия
Лопеш се прибра в Португалия / netinfo
Защитникът на Локомотив София Аделино Лопеш не попадна в групата на отбора за утрешното домакинство от 19-ия кръг на българския шампионат срещу Ботев Пловдив, тъй като се прибра в родината си Португалия.

В списъка от 19 играчи избрани от Стефан Грозданов за повторението на фаталния четвъртфинален мач за Купата на България срещу жълто-черните не попадна и другият контузен - Димо Атанасов.

Марчо Дафчев вече е възстановен след травмата, получена срещу Марек и бе включен в групата на железничарите, но не е ясно дали ще попадне сред титулярите.

В групата за мача е младият вратар Румен Тинков, който си заслужи място сред 19-те с добрите си изяви в тренировките. Иво Иванов, който отпадна от групата за мача с Марек, поради здравословни проблеми, сега е в списъка. Хърватския дефанзивен футболист

Хърватинът Ваня Дзаферович все още не е картотекиран, тъй като няма свободни места за играчи извън Европейския съюз, но това ще стане в близките дни, след като Дарко Савич получи българско гражданство.



Групата на Локомотив София:

Вратари: 1. Урош Голубович, 32. Румен Тинков
Защитници: 3. Диан Дончев, 4. Стефан Дончев, 5. Георги Марков, 11. Кристиян Добрев, 19. Дарко Савич, 22. Иван Бандаловски, 24. Иван Пасков
Халфове: 6. Христо Златински, 8. Виктор Шпишич, 10. Марчо Дафчев, 16. Христо Коилов, 17. Малин Орачев, 23. Иво Иванов
Нападатели: 9. Владимир Джилас, 14. Саша Антунович, 15. Данаил Митев, 28. Зоран Балдовалиев