Локо Пловдив подписва с юноша
Локо Пловдив подписва с юноша / netinfo
Първи професионален договор с Локомотив Пловдив ще подпише юношата на клуба Мартин Газиев, съобщи изпълнителният директор Николай Курбанов.

През изминалия сезон 20-годишният полузащитник игра като преотстъпен в третодивизионния Брестник. Младокът бе част от импровизираната селекция, която се събра за тренировки и контроли на Лаута след края на първенството. Той е направил добро впечатление на наставника Драган Канатларовски и си заслужи завръщане в родния клуб след година по терените в третия ешелон.

Компания на Газиев при аматьорите правеше друг „черно-бял” юноша - Петко Атанасов, който на този етап ще остане в Брестник.
Три млади надежди от набор ‘90 стават неизменна част от първия състав на „смърфовете”, разкри още Курбанов. Това са Християн Попов, Любомир Цеков и Веселин Марчев. Приоритет за тях обаче ще бъде дублиращият отбор на Локомотив.

От Лаута не пожелаха да разкрият подробности по готвените летни трансфери с мотива, че няма нищо сигурно. „Черно-белите” са се прицелили в български и чуждестранни футболисти, като с интерес се чака Арбитража на 19 юни.