Локо Пловдив и Миньор Перник не си вкараха гол
Локо Пловдив и Миньор Перник не си вкараха гол / netinfo
Отборите на Локомотив Пловдив и Миньор Перник завършиха при резултат 0:0 в контролна среща играна на терена в комплекс „Пири” в Банско.

Първи шанс за гол имаха завърналите се в А група перничани, след като получиха право да изпълнят дузпа, отсъдена за нарушение на вратаря Акалски срещу Костадин Хазуров. Петьо Динков обаче уцели страничния стълб на вратата на пловдивчани и така в средата на първото полувреме изпусна най-чистото положение за своя отбор в мача.

До края на първата част Писаров и Николов пропуснаха да вкарат за черно-белите. През второто полувреме Локомотив имаше пълно превъзходство на терена и само неточният мерник на смърфовете им попречи да запишат победа и то изразителна.

Още в началото на двубоя неприятна контузия получи защитникът Мартин Сечков. При неволен сблъсък футболист на Миньор бръкна в окото на бранителя на Локо Пловдив и се наложи той да напусне терена. Впоследствие обаче се разбра, че няма нищо сериозно и Сечков се размина само с оток на дясното си око.

В спаринга участие не взе Явор Въндев, който е пред трансфер в Сливен. Бъдещето на нападателя трябва да е ясно до края на седмицата.