Локо Пд разби отбора на Ераносян
Локо Пд разби отбора на Ераносян / снимка: plovdiv24.bg
В контролна среща, която се игра в комплекс Пири в Банско Локомотив Пловдив победи с категоричното 4:1 с кипърския АПОП, който е воден от Едуард Ераносян.

Кипърци първи имаха добра възможност да реализират гол, след като в 3-та минута Михайленко бе изпуснат от защитата на Локомотив, след което стреля силно от 5 метра, но Ставрев успя да спаси.

В 9-та минута след грешка в защитата на АПОП, Въндев стреля от 7-8 метра ниско по тревата и отбеляза първия гол в мача.

„Смърфовете” удвоиха своята преднина в 20-та минута, след като Йошев центрира в наказателното поле на АПОП и Том отблизо с глава направи резултата 2:0.

Минута по-късно Михайленко излъга двама футболисти на Локомотив, но ударът му от 3 метра бе блокиран от Ставрев.

В 47-та минута Въндев стреля от 11 метра, но над вратата на АПОП. 180 секунди по-късно Горанов центрира в наказателното поле на кипърския отбор, където Милиев стреля с глава, но Ниори изби топката в ъглов удар.

В 58-та минута Въндев открадна топката от защитниците на АПОП, след което подаде на Заков, който се разписа в мрежата на Ниори.

В 75-та минута Акалски фаулира Варкас и съдията даде дузпа за АПОП, а потърпевшия отбеляза почетното попадение за кипърците от бялата точка.

Девет минути по-късно Въндев бе съборен в наказателното поле на АПОП и съдията даде дузпа, която той реализира и по този начин оформи крайния резултат 4:1.

Със съдействието на ЕТИКОМ – производител на алуминиева и PVC дограма http://www.eticom.bg