Локо /Пд/ отпрати бразилец
Локо /Пд/ отпрати бразилец / netinfo
Трениращият в момента с Локомотив Пд бразилец Маркос Антонио няма да носи „черно-бялата” фланелка през пролетта. Старши треньорът Иван Маринов заяви, че няма да разчита на него и ще му бъде намерен отбор, в който да продължи да играе. През есента Антонио бе преодстъпен във Велбъжд (Кюстендил) и има огромни шансове отново да се върне там. Македонецът Зоран Балдовалиев ще остане в отбора до края на лагера преди Маринов да прецени дали нападателя ще свърши работа на пловдивчани. „Той трябва да е с класа над нашите момчета, за да остане” коментира Маринов.

В сряда Локомотив ще изиграе две контролни срещи. Първата започва в 10 часа сутринта, а втората ще се състои в 15 часа. Съперници на „смърфовете” са отборите на Пирин (Гоце Делчев) и аматьорския Малеш (Микрево).

Очаква се идната седмица към отбора да се присъединят още нови футболисти, чието идване обаче не е сигурно. „Ако преговорите приключат успешно те ще дойдат, ако това не стане до 1-2 февруари оставане с групата, която е в момента” коментира Иван Маринов. Заради грип капитанът Красимир Димитров продължава да не тренира.