Локо Пд държи на Камбуров
Локо Пд държи на Камбуров / netinfo
Мартин Камбуров няма да подведе Локомотив Пд и ще стане играч на клуба. Това декларираха старши треньорът на „черно-белите” Иван Маринов и генералният секретар Атанас Узунов.

„Знам, че Камбуров ще е наш футболист. Той е трансферният удар на този сезон в България. Разбрал се е с нашия президент. Чух се с него и той ме увери, че ще играе за Локомотив Пд. Чакам го на тренировка след обед”, това обяви тази сутрин Иван Маринов.

В същото време Атанас Узунов каза, че разчита на мъжката дума на Камбуров. Първата работа на Левент Назифоглу при завръщането си в България е среща с футболиста и подписване на договора.

Последното ново попълнение на Локомотив Даниел Моралес все още няма право да играе, тъй като не е готова работната му виза. Изчаква се административна подробност, като има вероятност до утре всичко да е наред.

В същото време генералният секретар на „черно-белите” Атанас Узунов заяви, че все пак може да се стигне до бартер между Локомотив и ЦСКА, в който влиза Стоян Колев, като от страна на ЦСКА има вариант за някой от по-изявените футболисти.

Старши треньорът на пловдивчани Иван Маринов пък призна, че търси още нови футболисти, които да бъдат привлечени в клуба. „Дори да не успеем до 31 август да вземем нови попълнения ще продължим да работим, за да сме подготвени за зимния прозорец”, коментира Маринов.