Локо Пд чака четирима, Даксон си иска мениджъра
Локо Пд чака четирима, Даксон си иска мениджъра / Снимка: Sofia Photo Agency
Локомотив Пловдив продължава да чака четирима футболисти, като не се знае дали в крайна сметка играчите ще дойдат в клуба. Най-големи надежди се възлагат на сръбския нападател Делибашич,който бе одобрен, но замина да се пробва в Гърция.

Делибашич е уверил хората в Локомотив, че ако не подпише в южната ни съседка ще се върне на Лаута. Същото е положението и със Саша Симонович, който не е отписан от ръководството на клуба. Освен тях двамата „черно-белите” чакат още един сръбски нападател и четвърти футболист, за когото няма подробности.

В същото време бразилският халф Даксон Да Силва все още не е наясно със своето бъдеще. Футболистът продължава да се готви в Пловдив по специална програма, след като закъсня с цял месец.

„Чакам мениджъра си от Бразилия да дойде в България в средата на август. Чак тогава ще знам къде ще продължа да играя. В интерес на истината нищо не мога да кажа за оферти към мен от други клубове. Ще играя там, където е най-изгодно за мен”, коментира за Гонг Даксон.

Той допълни, че може и да остане в Локомотив, но всичко тепърва ще се решава. „Иначе съм добре, чувствам се добре и готов да играя. Надявам се по-бързо да дойде моят мениджър и да решим нещата”, каза още бразилецът.