Литекс срещу Хайдук от 18 часа
Литекс срещу Хайдук от 18 часа / netinfo
Литекс ще изиграе днес първата си контрола от втория подготвителен лагер в Анталия срещу хърватския Хайдук Сплит. Мачът е на терените до хотел „Кремлин Палас”, където са настанени българите и започва в 18 часа.

„Оранжевите” пристигнаха тази нощ в петзвездния хотел, който е умалено копие на истинския Кремъл в Москва. Заради късното пристигане старши треньорът Люпко Петрович, отмени предварително предвидената сутрешна тренировка и така ловчанлии ще пробват терените тук направо в контролната среща. Сръбският специалист ще понамали експериментите и най-вероятно няма да пуска два различни състава през двете полувремена на спаринга, както беше на контролите в Дубай. Две познати на българската футболна общественост фигури посрещнаха Литекс в хотел „Кремлин” – бившият старши треньор на Славия Ратко Достанич, който е тук със своя ОФК Београд и екс-футболистът на Литекс и Левски Атанас Борносузов, който се подготвя в Анталия с новия си тим Терек Крозни.

Иначе „оранжевите” нямаха никакви проблеми при пътуването от София през Истанбул до Анталия снощи. И двата полета преминаха напълно нормално и в около 2 часа тази нощ българите вече бяха по стаите си в хотела. Тази сутрин обаче те бяха изненадани от доста силен дъжд и студено време. Днешният съперник на „оранжевите” Хайдук е настанен в същия хотел, като играчите на двата тима обитават дори една обща сграда