Литекс без Камбон срещу Пирин
Литекс без Камбон срещу Пирин / netinfo
Френският защитник Седрик Камбон и младежкият национал Иван Скерлев отпаднаха от групата на Литекс за гостуването на Пирин. Мачът е утре в Благоевград от 17 часа. Наставникът на „оранжевите” Ферарио Спасов все още обмисля, дали да даде почивка на някои от основните футболисти, за да ги съхрани за реванша с Хамбургер в четвъртък.

С проблеми преди двубоя с „орлетата” са левият защитник Михаил Венков и един от най-силно представящите се футболисти на ловчанлии Уелингтом. „Със сигурност ще има някои промени в състава в сравнение с двубоя срещу Видима Раковски в миналия кръг”, заяви за Гонг Феро. Нападателят Костадин Хазуров също е в групата. Той остана извън нея за домакинството на Видима Раковски завършила с победа на „оранжевите” с 4:1 миналия кръг.

Литекс вече е в Благоевград, където тренира днес. След мача с Пирин тимът се прибира в Ловеч, където остава на режим до сряда, когато лети за Германия. Следващия четвъртък „оранжевите” гостуват на Хамбургер, в реванша от първия кръг в турнира за Купата на УЕФА. Германският тим победи с 1:0 в първия двубой в Ловеч преди две седмици.