Лилчо Арсов: Гледах дузпите срещу Левски
Лилчо Арсов: Гледах дузпите срещу Левски / netinfo
Вратарят на Ботев Пловдив Лилчо Арсов заяви за Гонг, че не мисли за евентуални изпълнения на дузпи в мача срещу Литекс. „Нека стигнем до там, пък ще видим. Гледал съм единствено дузпите на Литекс срещу Левски. Ако мисля, че нямаме шанс в мача по-добре да не ходим. Забравихме загубеното дерби с Локо Пд и чакаме с нетърпение мача с Литекс. Надяваме се на невероятната подкрепа на нашата публика”, каза Арсов.

Стражът не коментира обявените от Димитър Христолов премии за спечелване на купата. „При нас никога не се е говорило за пари. Сега отново е така. От нищо не се притеснявам. Играем ли добре мисля, че може да се представим достойно”, допълни още Арсов. Той допълни, че не се интересува от другия полуфинал, но смята, че Калиакра ще отстрани Черно море.

„Колкото до спекулациите, че Георги Христов ще играе в Левски само ще кажа, че Жоро е достатъчно умно момче и ако целта му е Левски толкова по-зле за него. Той има възможност да играе в далеч по-големи отбори. За него не трябва Левски да е мерило”, завърши най-опитния футболист на „канарчетата”.