Левски: Най-важното е, че спечелихме Суперкупата
Левски: Най-важното е, че спечелихме Суперкупата / netinfo
Седрик Бардон: „Болят ме малко адукторите, но всичко е наред, когато печелим. С Литекс винаги играем трудно, те имат много силен отбор тази година. Днес Левски игра бавно, без самочувствие, малко безидейно. Но накрая победихме, а това е най-важното”.

Екундайо Джайеоба: „Получи се добър мач. Не показахме най-доброто, на което сме способни, но гледаме напред. За мача с Тампере съм спокоен. Отиваме да победим и там. Чувствам се прекрасно, че отбелязах победния гол. Вярно е, че имаме сили да влезем в Шампионската лига. Моля се постоянно на моя Бог това да се случи”.

Георги Петков: „Най-важното за нас е Купата. Колкото трофеи и да има, Левски трябва да ги взима и оттук нататък ще бъде така. Важното е, че тимът побеждава и могем да се радваме на трофеи. Това все пак ни беше първи мач. Надявам се, че с всеки следващ мач ще влизаме в подходящото ниво. Щастлив съ, че феновете ни подкрепиха и че ние успяхме да зарадваме тях”.

Димитър Телкийски: „Чувството да вдигна Купата като капитан на Левски е невероятно. Радвам се, че успяхме да вдигнем трофея и да зарадваме хората”.

Христо Йовов: „Тази купа беше важна за нашето самочувствие. Иначе като цяло мачът не беше от най-добрите на Левски. Може би обаче имаме вече шампионски дух, който ни помага. Ако в момента не демонстрираме емоции по време на срещите си, това е заради факта, че не бяхме на обикновеното ниво. Може би това, че мачовете за Купата не са толкова хубави, е някаква орис. Може би тези важно двубои трябва да са трудни. Доста време не успяхме да побеждаваме Литекс. Сега дойде времето малко да ги побиеме”.

Дарко Тасевски: „Важното е, че победихме. Това е първи мач и нататък ще играем по-добре. Радвам се, че феновете ме аплодираха. Мачовете на Шампионската лига са нещо много важно за мен”.

Очаквайте още!