Левски набляга на почивката преди мача с Ботев
Левски набляга на почивката преди мача с Ботев / netinfo
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов ще пусне в контролата с Локо Мездра Даниел Боримиров, ако халфа е напълно здрав. Мачът в сряда е от 17 часа на помощния терен зад сектор В на стадион „Г. Аспарухов”.

„ Ще пусна в игра тези, които по- малко играят в официалните срещи, заяви Стоилов. Играчи като Жоазиньо ще имат възможност да поиграят, както младите, които тренират с нас и част от школата. Ние нямаме други освен млади футболисти. Боримиров също ще поиграе малко, ако е готов”.

Тази контрола Стоилов ще използва за проверка преди гостуването в неделя на Ботев в Пловдив. То има проблеми с контузени футболисти, които няма да може да използва в края на седмицата. „ Тасевски и Кръстовчев едва ли ще са готови за мача с Ботев. Боримиров ще е на линия, а Живко Миланов вече е здрав и тренира наравно с останалите му съотборници”.

Юсеф Рабех изпитва болки в кръста и затова не тренира на пълни обороти, но ще е готов за неделя. Стоилов потвърди казаното от него, че не е сега момента да се говори за играчи, които ще напускат Левски или пък ще бъдат привличани през лятото от клуба. Треньорът ще иска още контроли, които да играят сините за да могат футболистите да подържат добър игрови ритъм. А и Стоилов да наблюдава нивото на младите футболисти.

Запитан дали ще има нещо по- специално в подготовката на Левски преди гостуването на Ботев, Стоилов отговори лаконично: „ Повече почивка”.