Левски изпрати писмо до Арис за Върбанов
Левски изпрати писмо до Арис за Върбанов / netinfo

Ръководството на Баскетболен клуб Левски изпрати писмо на гръцкия Арис по повод появилата се информация, че Николай Върбанов е пред подписване с техния клуб. В него се казва, че играчът има валиден контракт в момента с Левски и действията на неговия мениджър са смущаващи.

В писмото си до гръцкия клуб БК Левски казва, че за тях е чест, че клуб като Арис се интересува от Николай Върбанов и нямат нищо против да водят преговори относно неговото преминаване. Абсолютно против всякаква логика е поведението на мениджърът му, който желае играча, който представлява да подпише договор с друг клуб още докато Върбанов има действащ и валиден контракт с БК Левски.

БК Левски няма намерение да спира развитието на баскетболиста и ще се съобрази с неговите желания, но е недопустимо това да се случва под натиск на неговия мениджър и зад гърба на клуба, към който той все още принадлежи.

БК Левски изразява още в писмото си уважението към Арис Солун и информира гръцкия клуб, че този случай по никакъв начин няма да навреди на отношенията между двете организации.

Ръководството на клуба се надява Николай Върбанов, както и всички останали състезатели на Левски да бъдат решаващи фигури в националния отбор и помогнат на България да се класира отново на европейско първенство.