Левски хареса мароканец от Ливърпул
Левски хареса мароканец от Ливърпул / netinfo
Спортно-техническият щаб на Левски хареса двама марокански младежки национали. Нападателят на Ливърпул Набил ел Зар представлява интерес за „сините” и е бил предложен на българския отбор в началото на месеца, съобщава държавната телеграфна агенция.

Ел Зар е роден на 27 август 1986 година и е висок 175 сантиметра. Футболистът може да играе като ляво или дясно крило или като атакуващ полузащитник зад нападателите. Освен това се отличава с отлична техника и с много добра линейна бързина.

Мароканският национал има три мача за първия отбор на Ливърпул през този сезон и общо 53 минути. Той влиза като резерва в срещите на „червените” от Висшата лига срещу Портсмут на 29 ноември като гост и на 28 април като домакин, както и в мача срещу Фулъм на 5 май като гост.

Нападателят е роден във Франция и се състезава за Ливърпул от миналата есен, след като преминава на „Анфийлд” от Сент Етиен. Очаква се неговата цена да бъде около 200 хиляди лири.

Освен Ел Зар шампионите на България се интересуват и от капитана на младежите на Мароко - Юсеф Рабех. „Сините” дори са започнали преговори за неговото привличане.

Рабех е на 21 години и играе на поста централен защитник. Той е бил забелязан от главния съгледвач на Левски Саид Ибраимов по време на контролата между олимпийските национални отбори на Холандия и Мароко на 23 май.