Летните контроли и домакинствата на Лудогорец за Шампионската лига – по Diema Sport
Летните контроли и домакинствата на Лудогорец за Шампионската лига – по Diema Sport / снимка: БГНЕС

Diema Sport ще излъчва домакинските мачове на Лудогорец във втори и евентуално трети квалификационен кръг на УЕФА Шампионска лига за сезон 2015-2016. Жребият за втория кръг ще бъде изтеглен днес 22 юни, но Diema Sport ще започне да следи представянето на Лудогорец още от предсезонното турне на клуба в Австрия.

След като от щаба на отбора обявиха, че предстоящите мачове ще са с „много силни отбори", сред които ще бъде и Зенит Санкт Петербург, вече са ясни точните дати и имената на останалите съперници на зелено-белите.

Първата среща ще бъде на 28 юни срещу ФК Краснодар (Русия); на 1 юли Лудогорец ще играе срещу ФК Университатя Крайова (Румъния); на 4 юли - срещу ФК Локомотив Москва (Русия); на 7 юли - срещу ФК Спарта Прага (Чехия), а на 8 юли ще се изправи срещу ФК Зенит Санкт Петербург (Русия).

Всички срещи ще се излъчат на живо по Diema Sport в HD качество, като в допълнение към коментарните студиа, репортер на спортния канал ще следи на място и ще предава всички актуални новини около подготовката и мачовете на Лудогорец.

Излъчването на контролните мачове на Лудогорец е част от усилията на Нова Броудкастинг Груп да предлага разнообразно и атрактивно спортно съдържание на футболните фенове в България.