Лаудруп: Трябва ми време, за да проумея случилото се
Лаудруп: Трябва ми време, за да проумея случилото се / netinfo
Старши треньорът на Хетафе Михаел Лаудруп подчерта след нещастното отпадане на отбора му от Байерн Мюнхен, че ще му трябва известно време, за да осмисли обидното поражение в четвъртфиналите на турнира за Купата на УЕФА.

Датчанинът не успя да скрие разочарованието си от случилото се, но въпреки това посъветва момчетата си да не се отчайват, тъй като през следващата седмица им предстои финал за Купата на Испания с Валенсия.

Байерн Мюнхен се добра до полуфиналите в турнира за Купата на УЕФА след драматични продължения и с повече голове на чужд терен отстрани от турнира испанския Хетафе.

„Разочаровани сме. Отборът ни игра много добре, но след изгонването на Де ла Ред изгубихме контрола над ситуацията. Изиграхме блестящи 114 минути с десет души и имахме два-три момента, в които можехме да решим изхода от двубоя и да се класираме за полуфиналите”, сподели Михаел Лаудруп.

„Знаехме, че няма да е никак лесно да отстраним един от грандовете на европейския футбол. Сега ни е много тежко, но след няколко дни ще се гордеем с играта си срещу Байерн. През следващата седмица ни очаква решаващ двубой за Купата на Испания. Имаме добър отбор и съм сигурен, че имаме възможностите да преодолеем Валенсия. Много съм доволен от момчетата си и искам да ги поздравя с това, което направиха”, каза още треньорът на Хетафе.