Ландзаат: Играл съм 12 години в Аякс
Ландзаат: Играл съм 12 години в Аякс / netinfo
Новото попълние на ЦСКА Куидо Ландзаат даде първото си интервю, след като подписа двугодишен договор с 30-кратните шампиони.

„До момента имам много добри впечатления” – каза Ландзаат - „ЦСКА направи много за да ме доведе тук. Това е много добър клуб. Градът е много хубав. За мен това е голяма възможност. Ще се запозная с българския футбол. Страната е много хубава, хората са добри и ще остана тук за две години.”

„Познавам Стойчо Младенов от преговорите, от медицинските изследвания, но не сме се виждали чак толкова много. Отиваме в планината за десет дни. През тази седмица ще контактувам повече с наставника и ще се запозная с другите играчи.”

„Аз съм централен защитник. Играх в Аякс 12 години, две от които като професионалист. След това отидох в Германия. Играх две години в Борусия Мьонхенгладбах, след това играх за Алемания Аахен и Мюнхен 1860, където игра Боримиров. През последната година играх в Дуисбург и ние се класирахме от Втора за Първа Бундеслига”, представи визитката си Куидо Ландзаат.