Лампард: Трябва да сме готови за гнева на Уембли
Лампард: Трябва да сме готови за гнева на Уембли / netinfo

Един от лидерите в националния отбор на Англия Франк Лампард се бои, че феновете по трибуните на митичния „Уембли” могат да излеят насъбралия гняв срещу „трите лъва” точно в най-важния за тях мач срещу Хърватия в сряда.

Според футболиста, след промяната на ситуацията в група Е и победата на Израел над Русия с 2:1, неговият тим ще трябва да се подложи на най-голямото изпитание до момента в този квалификационен цикъл.

„Не веднъж съм се сблъсквал с раздразнението на привържениците. Но вече имам „дебела кожа”, но ако на Уембли феновете се отвърнат от нас, това ще е голям удар”, категоричен бе играчът на Челси.

„Феновете вероятно ще поискат да демонстрират негодуванието си, затова ние трябва да сме готови да посрещнем тази реакция, защото сме професионалисти. Не бива да униваме, а да вдигнем високо глави”, каза полузащитникът в интервю за The News of the World.

„Очаква ни сериозна проверка на характерите. Няма да е лесно. Никой не иска да го освиркват или ругаят. Все пак трябва да сме готови на това, че 90 хиляди английски фенове ще искат да ни покажат неодобрението си. Не е изключено тези настроения да се променят, при условия, че успеем да стигнем до резултат срещу Хърватия, който ни устройва”, допълни Франк Лампард.