Кузмановски: Изиграхме добър мач
Кузмановски: Изиграхме добър мач / netinfo
Въпреки загубата от ЦСКА, наставникът на Славия Стевица Козмановски зави, че е доволен от показаното от неговите футболисти. „Червените” се наложиха с 2:0 на стадион „българска армия”, като през голяма част от мача бяха с човек повече на терена заради червения картон на Саша Симонович. Сърбинът удари с лакът Емил Гъргоров и реферът Ангел Бекяров не се поколеба да го изгони.

„Честитя победата на ЦСКА. И днес се повтори една индивидуална грешка в нашия тим. Славия беше подготвена добре да изиграе на ниво този мач, но червеният картон на Саша Симонович не ни позволи да се опитаме да обърнем резултата в наша полза”, заяви Кузмановски.

„Мисля, че през второто полувреме направихме две или три добри положение, въпреки че бяхме с човек по-малко на терена, но момчетата трябваше да бъдат малко по-концентрирани. Контузията на Ортега, която той получи при загрявката преди мача и червения картон объркаха нещата.”

„Въпреки че бяхме с десет човека на терена футболистите ми дадоха всичко от себе си. Опитахме се да играем футбол. На „Българска армия”, срещу отбор като ЦСКА и с човек по-малко мисля, че този резултат е нормален. Като цяло смятам, че Славия изигра добър мач”, каза още наставникът на белите.

Специалистът допълни, че не е видял ситуацията при червения картон на Симонович и не може да каже дали ще има санкции за поведението на футболиста.